19:15

IBK Lidköping F13

Referat

Referat: IBK Lockerud Mariestad F13 - IBK Lidköping F13

Seriesegern klar redan innan matchen mot Lidköping och den en vardag frågan var om vi skulle "klara" av det i våra huvuden. Svaret på den frågan är JA vi vann med klara 14-2.

Period 1: Vi har ju haft svårt att få igång fötterna i några matcher i serien MEN inte dom sista matcherna utan vi har rivstartat istället. När klockan står på 10.53 så har vi gjort 6 mål det är frukten av ett mycket bra passningsspel och många bra beslut av oss där ute på plan. Sedan likt dom andra matcherna så går vi ner i tempo och tar mindre bra beslut hur vi ska göra med bollen. Vilket resulterar i att motståndarna utjämnar spelet och skapar några chanser. Men kanske är lite naturligt också.

Period 2: Vi går in och gör det vi påminde dom om, spela bollen lite enklare och förbereda sig innan passen kommer köra på men one touch. Vilket vi också gör i 10 min i början på andra som också resultateterar i 3 fina mål fram till 9-0 efter halva matchen. Sedan bjuder vi in Lisch i spelet igen och dom skapar en del chanser och 11.59 så gör dom sitt första mål fram till 9-1. Vilket håller sig perioden ut.

Period 3: Nu trycker vi verkligen på att inte bara köra nr huvudet och mosa rakt i i högen på motståndarna utan använda backarna mer i spelet och låta motståndarna röra på sig. Återigen så trampar vi gasen i botten, 10.03 in i tredje perioden så har vi gjort ytterligare fyra mål och matchen är sedan länge avgjord. Resten av tiden så gör vi varsitt mål och tjejerna vinner matchen med klara 14-2. Kul att kommer tillbaka med bra spel och för vi använder oss av alla spelare i både anfall och försvar.

Nu är serien klar och vinner den. En sammanfattning kommer nu tränar vi på inför cupen i Warberg 14-16/4